Miért válassza szolgáltatásainkat

Az emlékműveket és a sírokat a szeretteink iránti tisztelet jeleként tekintjük. Díszítik a végső pihenőhelyeket, és olyan teret teremtenek, ahol emlékeinkben visszatérünk a múltba. Munkánk minden részletében, a kezdeti tanácsadástól az ellátásig, ügyfeleink nagyra értékelik ezt a megközelítést. 

Sírjaink, emlékműveink nem repednek meg!

Sírt vagy emlékművet néhány évig nem építenek. Tisztában vagyunk ezzel a ténnyel, és felelősséggel tartozunk a munka minőségéért. Ezért kínálunk több fajta kiváló minőségű gránitot, amelyek Dél-Afrikából, Indiából, Portugáliából és Olaszországból származnak, különböző árszinten. Bebizonyítjuk Önnek, hogy egy minőségi sírnak vagy emlékműnek nem kell dráganak lennie.

Munkánk nem ér véget az emlékmű és a sír átadásával

Karbantartásában szívesen segítünk. Tanácsot adunk a legjobb gyakorlatokról, hogyan tartsuk a legjobb állapotban a végső pihenőhelyet, hogy Ön ugyanolyan elégedett legyen munkánkkal, mint korábbi ügyfelei.

Halál esetén a sírhely feltárásáról és letakarásáról is térítésmentesen gondoskodunk. Őszinte kőfaragó vagyunk, és csak a jó hírünk van. Nem kockáztatjuk a bizalmát, és erről szívesen meggyőzünk.